CATEGORII

STATISTICI

  • Site-uri Active: 269
  • Site-uri in Asteptare: 31107
  • Site-uri Activate Astazi: 0
  • Total Articole: 50
  • Total Categorii: 15
  • Total Subcategorii: 238

ARTICOLE NOI

CLAUS WEB - registrar oficial .EU
Firma noastra cu o activitate de peste 5 ani in piata romaneasca de hosting si inregistrare domenii, va anunta ca a devenit Oficial Registrar de Domenii .EU
Echipamente pentru curatenie
Unic distribuitor de echipamente, utilaje si consumabile marca Fiorentini Italia.
Atmosfera precum in povesti
Contureaza un design interior precum cel din povesti cu materiale textile pe care le poti folosi si pentru amprenta finala, perdele si draperii.
Mobila la comanda - Violet
Culoarea violet la mobila la comanda. Un design interior pe placul tau.
Servicii curatenie Instant Clean
Firma de curatenie Instant Clean activeaza in piata de mai bine de 10 ani si pune la dispozitie clientilor, servicii curatenie de calitate,realizate cu promptitudine si responsabilitate.Servicii noastre sunt:curatenie generala, curatenie de intretin

Termeni de Inregistrare

Desi administratorii si editorii acestui director web vor incerca sa inlature sau sa modifice cat mai rapid posibil orice material ofensator, este imposibil ca fiecare link sa fie verificat. Prin urmare, sunteti de acord ca fiecare link inscris in acest director exprima viziunile si parerile celor care le-au propus pentru inscriere si nu pe cele ale administratorilor, editorilor sau webmasterilor (cu exceptia postarilor facute de acestia), acestia neputand fi considerati raspunzatori pentru continutul acestor link-uri.

Sunteti de acord sa nu publicati niciun link sau material abuziv, obscen, vulgar, calomniator, care sa instige la ura, amenintator, cu continut sexual, sau ilegal. Nerespectarea acestor conditii duce imediat si permanent la blocarea (bannarea) adresei Dvs. IP (de asemenea, providerul Dvs. de internet va fi informat asupra acestui lucru). Adresele IP ale tuturor link-urilor inscrise sunt stocate pentru a ajuta la respectarea acestor reguli. Sunteti de acord ca webmasterii, administratorii si editorii acestui director web isi rezerva dreptul de a sterge, modifica sau muta orice link, oricand vor crede de cuviinta. Ca utilizator, sunteti de acord ca orice informatie furnizata de Dvs. sa fie stocata intr-o baza de date. Desi aceste informatii nu vor fi divulgate catre nicio terta parte fara consimtamantul Dvs., webmasterii, administratorii si editorii acestui director web nu vor fi considerati raspunzatori pentru nicio actiune de accesare frauduloasa a bazei de date care ar duce la compromiterea acesteia.

Acest director web foloseste sesiuni pentru a stoca informatia. Acestea nu contin nicio informatie din cele furnizate de Dvs. ci sunt folosite doar pentru a imbunatati procesul de vizionare si inscriere de link-uri. Adresa de e-mail este folosita doar pentru a confirma datele dvs. de inregistrare si parola (si pentru a furniza o parola noua in cazul in care Dvs. uitati parola curenta).

Apasand pe "Sunt de acord cu acesti termeni" confirmati ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Sunt de acord cu acesti termeni
Nu sunt de acord cu acesti termeni